Skip to content

Ingela Rundström

ingela-rundstrocc88mIngela Rundström fyller 50 år i år och bor på Ingarö. Hon har arbetat med marknadsföring och kommunikation i 30 år och hjälpte vid förra valet Fi Värmdö med mediaträning och torgmöten.

– Mina hjärtefrågor är äldreomsorgen, sjukvården, skolan,  miljön och stadsbyggnadsfrågorna. Jag vill se till att lärare, sjuksystrar, äldreomsorgspersonal, ungdomar och hyresgäster får rätt förutsättningar, rätt lön, god utbildning och rättvis behandling. Det måste gå fortare att förändra inpräntade normer, fördomsfullt språkbruk och slentrianmässig beslutsordning som grundar sig på en patriarkalisk maktordning.

– Just nu arbetar jag i hemtjänsten på Värmdö och jag upplever den arbetsmiljö Värmdö kommun har skapat åt sina medarbetare, hur lagen om valfrihetssystem (LOV) skapar en osäkerhet om uppdraget både hos brukarna och hemtjänstpersonalen och bristande IT-system.

Ingela kandiderar på plats tre till kommunfullmäktige Värmdö kommun och till landstingsfullmäktige, plats 22 i Stockholm.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: